Holistische coaching I rise and shine vip

Beheerst angst vaak jouw leven en ben je er helemaal klaar mee?

Dan is dit jouw moment, jouw wake-up call om te leren met meer liefde naar jezelf te kijken en eindelijk af te rekenen met die angst- of burn-outklachten. Jij mag je weer helemaal happy gaan voelen. Rise and shine VIP is een holistisch therapietraject. In een rustige, veilige omgeving gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Je komt tot jezelf en gaat je (hoog)gevoeligheid erkennen, waarderen en zien als jouw grote kracht.

Klaar om samen met mij de diepte in te gaan?
Laten we kennismaken!

Holistische hulp bij een angststoornis I Mirjam Berends

Herken jij je in het volgende?

Het emmertje is vol – jij bent klaar voor verandering!

Holistisch therapietraject voor HSP I Mirjam Berends

Wil jij?

Ik zeg..

laten we aan de slag gaan!

Ik gun jou intens een leven zonder angst.

Holistisch – wat wil dat zeggen?

Wanneer je volgens de holistische visie kijkt zie je jezelf (of anderen) als geheel, waarbij alle aspecten van een leven invloed hebben op elkaar. Je lijf, gedachten, gevoelens, zingeving en jouw verhaal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo gaat een holistische blik op gezondheidsklachten bijvoorbeeld veel dieper dan het geven van een medicijn dat de symptomen onderdrukt. Het biedt de mogelijkheid te zoeken naar de dieperliggende oorzaak. 

Holistische therapie richt zich op het helen van oude pijnen, trauma’s en innerlijke blokkades. Bijv. met behulp van innerlijk kind werk, krachtige energetische- en ademsessies. Tijdens deze sessies komen er innerlijke processen op gang en het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt op gang gebracht. Elke sessie kom je een laagje dieper. We komen bij laagjes waar we zelfs met jarenlange gesprekken niet bij kunnen. Zo ontstaan er mooie nieuwe inzichten die een positieve verandering teweeg brengen.

Als holistisch therapeut werk ik intuïtief en heb ik vele therapeutische technieken tot mij beschikking. Ik werk psychodynamisch, dat wil zeggen dat ik meerdere technieken in één sessie combineer. Een combinatie van een stukje psychologie, lichaamsgerichte therapie en energetisch werk (jawel…beetje spiri wiri). Zo leert je hoofd beter begrijpen wat je lichaam je verteld.

Holistisch is altijd vanuit zachtheid en liefdevol. Het proces gaat gepaard met confronterende, moeilijke momenten en vreugdevolle ‘eureca’ momenten. Jouw angst, jouw verdriet, echt alles mag er zijn en is ook nodig om verder te kunnen. Ik neem je veilig bij de hand, op weg naar een leven met less fear and more joy!

Hoe ziet het programma eruit?

DUUR: We gaan 6 maanden samen aan de slag.

8 dagdelen van 2,5 uur de diepte in, er is alle tijd voor JOU, no rush.

We werken in 3 fases aan rust, herstel, inzicht, loslaten, groei en verbinding.

Weer weten waar je naartoe wilt in je leven.

INVESTERING IN JEZELF: € 2200,- voor dit volledige traject.

(Betalen in termijnen mogelijk)

inclusief:

Traject op maat

In de eerste fase gaan we er eerst voor zorgen dat je tot rust komt. Dan pas kun je naar binnen kijken en zien wat er werkelijk speelt. Door middel van meditaties, energetische behandelingen en innerlijk kind-werk zoomen we in op jouw verhaal, komen we bij de kern van het probleem en gaan we toewerken naar intenties die je gaat zetten voor jezelf.

De tweede fase staat in het teken van loslaten. Groeien, inspiratie voelen, en je behoeftes en verlangens weer durven toelaten vanuit je hart. Door gebruik van verschillende technieken kom je in verbinding met je eigen waarheid en durf je uit je comfortzone. Het vuurtje in jou wordt aangewakkerd!

De laatste fase ga je bezig met jouw roadmap to happiness! Zonder actie geen verandering en uiteindelijk ben jij degene die zelf de stappen zal moeten maken. No worries…je hoeft maar één stapje tegelijk en ik loop nog een stukje met je mee. We sluiten het op een passende en speciale manier af. Aan het kampvuur en met een gezellige maaltijd bij de Isedorushoeve bijvoorbeeld. 

Graag ontmoet ik jou bij mij.
Als je ervoor gaat, is dit traject life changing. 

This is your time to rise and shine!