Holistische coaching I rise and shine vip

Beheerst angst vaak jouw leven en ben je er helemaal klaar mee?

Dan is dit jouw moment, jouw wake-up call om te leren met meer liefde naar jezelf te kijken en eindelijk af te rekenen met die angst- of burn-outklachten. Jij mag je weer helemaal happy gaan voelen. Rise and shine VIP is een holistisch therapietraject. In een rustige, veilige omgeving gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Je komt tot jezelf en gaat je (hoog)gevoeligheid erkennen, waarderen en zien als jouw grote kracht.

Klaar om samen met mij de diepte in te gaan?
Laten we kennismaken!

Holistische hulp bij een angststoornis I Mirjam Berends

Herken jij je in het volgende?

Het emmertje is vol – jij bent klaar voor verandering!

Holistisch therapietraject voor HSP I Mirjam Berends

Wil jij?

Ik zeg..

laten we aan de slag gaan!

Ik gun jou intens een leven zonder angst.

Holistisch – wat wil dat zeggen?

Wanneer je volgens de holistische visie kijkt zie je jezelf (of anderen) als geheel, waarbij alle aspecten van een leven invloed hebben op elkaar. Je lijf, spiritualiteit, gedachten en gevoelens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo gaat een holistische blik op gezondheidsklachten bijvoorbeeld veel dieper dan het geven van een medicijn dat de symptomen onderdrukt. Het biedt de mogelijkheid te zoeken naar de dieperliggende oorzaak. 

Met behulp van holistische technieken zoals ademwerk en meditatie, kan je naar binnen keren. Zo ontstaan er mooie nieuwe inzichten die een blijvende positieve verandering teweegbrengen. Je komt los van oude belemmerende denkpatronen. Deze verandering of transformatie gebeurt stapsgewijs, op jouw tempo en ik neem je veilig bij de hand. Jouw angst, jouw verdriet, echt alles mag er zijn. Je gaat zicht krijgen op de oorzaak van je gevoelens waardoor je ze los kunt laten. Meer ruimte voor happiness, op weg naar een leven zonder angst!

Technieken die ik kan inzetten als holistisch therapeut: meditaties & visualisaties, hypno- en regressietherapie, innerlijk kindwerk, sedona methode, reiki/energie behandelingen, chakra healing, systemisch werk/opstellingen, eco/natuur coaching, intuïtief schilderen of tekenen, NLP, affirmaties, spiegelen, cognitieve gedragstherapie, traumarelease, ademwerk, werken met remedies, EFT, MIR, pendelen en voice dialogue.

Hoe ziet het programma eruit?

DUUR: Het traject duurt 16 tot 20 weken.

6 individuele dagdelen van 2,5 uur

2 hele dagen met kleine groepjes inclusief intuïtief schilderen of Reiki, afhankelijk van je wensen.

1 afsluitende mooie dag met gezellige maaltijd.

INVESTERING IN JEZELF: € 2222,- voor dit volledige traject

(Betalen in termijnen mogelijk)

inclusief:

Traject op maat

In de eerste fase gaan we er eerst voor zorgen dat je tot rust komt. Dan pas kun je naar binnen kijken en zien wat er werkelijk speelt. Door middel van meditaties, energetische behandelingen en innerlijk kind-werk gaan we toewerken naar intenties die je gaat zetten voor jezelf.

De tweede fase staat in het teken van loslaten. Groeien, inspiratie voelen, en je behoeftes en verlangens weer durven voelen. Afhankelijk van jouw wensen gaan we twee dagen intuïtief schilderen of een eendaagse reikicursus doen. Het andere dagdeel vullen we dan in op een manier die voor jou passend is.

De laatste fase gaat om evalueren en integreren wat je hebt geleerd. We sluiten het op een passende en speciale manier af. Aan het kampvuur bij de Isedorushoeve bijvoorbeeld, en altijd met een gezellige maaltijd. Je zult weggaan vol inspiratie en met een vakantiegevoel.

Graag ontmoet ik jou bij mij.
Als je ervoor gaat, is dit traject life changing. 

This is your time to rise and shine!