Schilder workshop coaching I Mirjam Berends

Intuïtief schilder retraite

Making art  
from the heart

Soms kan je niet bij je gevoel, of is het moeilijk om ergens woorden aan te geven. Je wilt gewoon even uit je hoofd en vrij creëren in een veilige omgeving waar alles mag en kan. Even niet bezig zijn met nadenken, maar gewoon plezier hebben met het creatieproces. Het resultaat is onbelangrijk, het gaat om de reis. 

Je mag loslaten, je mag heerlijk niet perfect zijn.

Ervaring is niet nodig 🙂

Samen op

ontdekkingsreis!

In dit Making art from the heart programma ga je twee dagen op intuïtieve ontdekkingsreis. Of je nu je energie of chakra’s wil opladen, een blokkade wilt doorbreken of gewoon een fijne dag wilt beleven met als bonus een stukje flow en grow – Making art from the heart gaat je daarbij helpen.

DUUR: twee dagen schilderen binnen twee weken

INVESTERING: €375,- per schilder tweedaagse.

Holistische therapie workshop schilderen I Mirjam Berends

Wat gaan we doen?

We starten met een meditatie en gaan de verbinding aan met de elementen en de natuur. We zetten een intentie voor de dag, eventueel met behulp van een zielsroutekaart. Dan gaan we natuurlijk schilderen! Als het weer het toelaat schilderen we op een mooie plek buiten. 

De tweede dag starten we opnieuw met een meditatie. Je gaat je werk met nieuwe ogen bekijken. Wat zie je anders, wat voel je anders, wil je verder of wil je “overschilderen”, heb je behoefte aan andere kleuren of vormen? Wat ontstaat er en wat zegt het jou? Welke naam wil je je creatie geven? Kortom, je gaat even helemaal uit je hoofd, om in je lijf te duiken.

inclusief:

Je zal versteld staan van wat er tevoorschijn komt, hoe je je flow gaat voelen, welke inzichten er ontstaan en hoe je jezelf durft te zijn in deze vertrouwde omgeving. Je wordt geholpen, en het worden bijzondere dagen.

Kom jij jezelf ontdekken?

.