Holistische coaching I road to happiness

Beheerst angst vaak jouw leven en ben je er helemaal klaar mee?

Dan is dit jouw moment, jouw wake-up call. Hoogste tijd om je angsten en onzekerheid te overwinnen. Weer genieten van al het moois dat het leven je te bieden heeft. Je vrij voelen de dingen op jou manier te doen en je minder laten beïnvloeden door de buitenwereld. Road to Happiness is een holistisch coaching traject wat jou weer aan het stuur helpt van je eigen leven. Meer vrijheid, meer vervulling en met alle ruimte voor je hooggevoeligheid.

Het roer om naar een leven wat 100% kloppend voelt voor jou?

Holistische hulp bij een angststoornis I Mirjam Berends

Herken jij je in het volgende?

Het emmertje is vol – jij weet dat er nog meer in het leven zit!

Holistisch therapietraject voor HSP I Mirjam Berends

Wil jij?

Ik zeg..

laten we aan de slag gaan!

Op weg naar unapologetically jezelf!

Holistisch – wat wil dat zeggen?

Wanneer je volgens de holistische visie kijkt zie je jezelf (of anderen) als geheel, waarbij alle aspecten van een leven invloed hebben op elkaar. Je lijf, gedachten, gevoelens, zingeving en jouw verhaal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo gaat een holistische blik op gezondheidsklachten bijvoorbeeld veel dieper dan het geven van een medicijn dat de symptomen onderdrukt. Het biedt de mogelijkheid te zoeken naar de dieperliggende oorzaak. 

Jouw binnenwereld spreekt

Holistische therapie richt zich op het helen van oude pijnen, trauma’s en innerlijke blokkades. Bijv. met behulp van innerlijk kind werk, krachtige energetische- en ademsessies. Tijdens deze sessies komen er innerlijke processen op gang en het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt op gang gebracht. Elke sessie kom je een laagje dieper. We komen bij laagjes waar we zelfs met jarenlange gesprekken niet bij kunnen. Zo ontstaan er mooie nieuwe inzichten die een positieve verandering teweeg brengen.

Wat ik doe

Als holistisch therapeut werk ik intuïtief en heb ik vele therapeutische technieken tot mij beschikking. Ik werk psychodynamisch, dat wil zeggen dat ik meerdere technieken in één sessie combineer. Een combinatie van een stukje psychologie, lichaamsgerichte therapie en energetisch werk (yup…dat vage 😉). Zo leert je hoofd beter begrijpen wat je lichaam je verteld.

Holistisch is altijd vanuit zachtheid en liefdevol. Het proces gaat gepaard met confronterende, moeilijke momenten en vreugdevolle ‘eureca’ momenten. Jouw angst, jouw verdriet, echt alles mag er zijn en is ook nodig om verder te kunnen. Ik neem je veilig bij de hand, op weg naar een leven met less fear and more joy!

Hoe ziet het programma eruit?

DUUR: We gaan 4 maanden samen aan de slag.

5 sessies life de diepte in, er is alle tijd voor JOU, no rush.

We werken holistisch aan rust, herstel, inzicht, loslaten, groei en verbinding.

Voelen wat je ziel roert en keuzes maken van binnenuit.

INVESTERING IN JEZELF: € 395,- per maand

inclusief:

Traject op maat

In de eerste fase gaan we er eerst voor zorgen dat je tot rust komt. Dan pas kun je naar binnen kijken en zien wat er werkelijk speelt. Door middel van meditaties, energetische behandelingen en innerlijk kind-werk zoomen we in op jouw verhaal, komen we bij de kern van het probleem en gaan we toewerken naar intenties die je gaat zetten voor jezelf.

De tweede fase staat in het teken van loslaten. Groeien, inspiratie voelen, en je behoeftes en verlangens weer durven toelaten vanuit je hart. Door gebruik van verschillende technieken kom je in verbinding met je eigen waarheid en durf je uit je comfortzone. Het vuurtje in jou wordt aangewakkerd!

De laatste fase ga je bezig met jouw roadmap to happiness! Zonder actie geen verandering en uiteindelijk ben jij degene die zelf de stappen zal moeten maken. No worries…je hoeft maar één stapje tegelijk en ik loop nog een stukje met je mee. We sluiten het op een passende en speciale manier af. Aan het kampvuur en met een gezellige maaltijd bij de Isedorushoeve bijvoorbeeld. 

Ben jij bereid er echt voor te gaan? Jij wilt je nieuwe pad ontdekken?

Start jouw road to happiness. 

Dare to shine!